Cabi kurser: Workshop om rekruttering fra kanten i Aarhus

30. januar 2017 kl. 09:00

Der er behov for småjobs og gode praktikforløb, samtidig med at virksomhederne mangler arbejdskraft. Deltag på denne workshop og slå to fluer med et smæk.

På workshoppen vil Cabi præsentere, hvordan du kan hjælpe virksomheder med at rekruttere strategisk fra kanten af arbejdsmarkedet og samtidig få flere borgere i praktik eller job.

Omdrejningspunktet er at tænke i arbejdsopgaver frem for klassiske stillingsbetegnelser i virksomhedernes fremtidige rekruttering.

Udbytte: Ny tankegang med redskaber

Cabi introducerer på workshoppen tankegangen bag strategisk rekruttering fra kanten og et redskab til, hvordan du kan identificere disse opgaver.

På workshoppen kommer vi også omkring udfordringerne og gevinsterne ved at  gå i dialog med virksomheder om rekruttering fra kanten af arbejdsmarkedet.

I vil desuden blive introduceret til, hvordan I kan bruge redskabet konkret i dialogen med virksomhederne.

Målgruppe

Job-, virksomheds- og erhvervskonsulenter fra alle landets jobcentre er velkommen.

Tid, pris og sted

  • Århus den 30. januar2017 kl. 9.00 - 11.00 med kaffe, te, vand og croissant
  • Pris for deltagelse kr. 850,-
  • Workshoppen finder sted hos Cabi på Åboulevarden 70.3, 8000 Aarhus C. Parkering findes i Magasins parkeringshus mod betaling.

Der er lukket for tilmelding

Der afholdes en tilsvarende workshop i Aarhus den 4. april kl. 9.00 – 11.00. Tilmeld dig workshoppen den 4. april her

Om underviseren

Jesper er seniorkonsulent og ekspert på udfordringerne i beskæftigelses-indsatsen. Sin store viden på området har han opbygget gennem konkrete erfaringer og opgaver i løbet af de seneste 15 år.

Om strategisk rekruttering fra kanten

Jesper har sammen med Ella Petersen, jobcenteransvarlig i Cabi, i 2016 arbejdet med strategisk rekruttering fra kanten. Dette er sket gennem research, interview, besøg og dialog med jobcentre og virksomheder samt udvikling, test og dialog om tankesættet og opgaveværktøjet.

Se mere om strategisk rekruttering fra kanten på her

undefined