Cabi-kursus: Redskaber til optimering af jobafklaringsforløb

18. januar 2017 kl. 09:00

Tilmeld dig dette åbne kursus og få de centrale værktøjer til at udvikle gode jobafklaringsforløb. Lær, hvordan du med simple virkemidler bidrager til progression i borgerens forløb.

undefined

Kurset er for dig, som arbejder med jobafklaringsforløb i et jobcenter eller i et tilbud.

Progression og gode resultater i jobafklaringsforløbet, forudsætter, at du som rådgiver kan aflæse borgerens parathed, så du kan time din støtte, vejledning og tilbud i takt med borgerens udvikling. Det kræver de rigtige værktøjer til at forstå, hvor borgeren er, og hvordan du bedst kan bidrage til borgerens udvikling.

Kursusindhold  

På kurset introducerer vi en screeningmetode til funktionsniveauer, metode til at afdække parathed samt et værktøj til at måle jeres progression sammen med borgeren på en nem og overskuelig måde. 

Kurset afsluttes med tips til, hvordan du i højere grad kan agere som proceskonsulent end som sagsbehandler i din hjælperolle. 

Kurset indeholder: 

  • Screeningsmetode til funktionsniveau
  • Afdækning af parathedsstadium – herunder self efficacy
  • Progression ift tilbagevenden til arbejde - måleværktøj
  • Hjælperrollen som proceskonsulent

Vi afholder også et udvidet og træningsbaseret tre-dags kursus [link kommer], og tilbyder desuden skræddersyede procesforløb med udgangspunkt i netop jeres udfordringer og implementeringsfokus. Kontakt underviser Annette Juul Jensen for nærmere information. 

Udbytte 

Efter kurset vil du have 

  • Fornyet inspiration at arbejde mere progressivt i jobafklaringsforløbene.
  • Ny og praksisorienteret viden om, hvordan du skaber meningsfuldt indhold for og med borgeren. 

Praktisk 

 

Om underviseren 

Annette Juul Jensen er uddannet socialrådgiver og cand.scient.soc. og har mange års erfaring med at skabe forandring for borgeren gennem grundig analyse. 

Som en erfaren underviser har Annette lavet talrige kompetenceudviklingsforløb for jobcentermedarbejdere blandt andet inden for virksomhedsservice og sygefravær. Annette tilbyder også at skræddersy kurset til din afdeling, team eller arbejdsplads. Kontakt Annette Juul Jensen for mere information.  

Se kommende Cabi-kurser

 


 

  

Ja tak, jeg vil gerne modtage kursusoversigten direkte i indbakken to gange årligt: