Cabi-kursus: Kulturfokus når indsatsen skal ramme plet

7. marts 2017 kl. 09:00

Med dette kursus styrker du din egen forståelse og håndtering af kulturforskelle i mødet med fremmede kulturer i sagsbehandlingen.

Du kender det sikkert: En borger udebliver fra møder og behandlinger, har mistillid til systemet og føler sig udsat for diskrimination. Kommunikationen er ukonstruktiv og præget af frustration hos begge parter. 

Med dette kursus får du specifikke kompetencer til at håndtere kulturmøder og have blik for egne forforståelser.

Kurset er for dig, der arbejder som sagsbehandler eller job-/arbejdsmarkedskonsulent i et jobcenter, og som har direkte kontakt med borgere med anden etnisk baggrund end dansk.

Kursusindhold

 På kurset arbejder vi med: 

  • Kultur - hvad er det?
  • Udfordringer i arbejdet med flygtninge og indvandrere
  • Kulturmødets logikker
  • Ekskluderende kulturmøder i beskæftigelsessektoren
  • Redskaber og værktøjer 

Udbytte 

Efter kurset vil du have skærpet dine evner til at håndtere kulturmøder og have blik for dine egne forforståelser for at skabe progression for at skabe progression i sagsforløbet. 

Praktisk 

Pris: kr. 2.600 pr. deltager

Lukket for tilmelding

Om underviseren

Nadia El-Gendi er uddannet cand.pæd. i pædagogisk antropologi og har over 9 års erfaring inden for interkulturel kommunikation og beskæftigelsesområdet.

Nadia har er en erfaren underviser og inspirerende formidler. Hun har gennemført talrige kurser og undervisningsforløb i landets kommuner og har et indgående kendskab til de udfordringer og barrierer, borgere med flygtninge- og indvandrerbaggrund kan have i forhold til arbejdsmarkedet.

Nadia tilbyder også at skræddersy kurset til din afdeling, team eller arbejdsplads. Kontakt Nadia El-Gendi for yderligere information.

Se kommende Cabi-kurser

 


 

Ja tak, jeg vil gerne modtage kursusoversigten direkte i indbakken to gange årligt: