Cabi-kursus: Workshop om rekruttering fra kanten i Aarhus

4. april 2017 kl. 09:00
Aarhus

Der er behov for småjobs og gode praktikforløb, samtidig med at virksomhederne mangler arbejdskraft. Deltag på denne workshop og slå to fluer med et smæk.

På workshoppen vil Cabi præsentere, hvordan du kan hjælpe virksomheder med at rekruttere strategisk fra kanten af arbejdsmarkedet og samtidig få flere borgere i praktik eller job.

Omdrejningspunktet er at tænke i arbejdsopgaver frem for klassiske stillingsbetegnelser i virksomhedernes fremtidige rekruttering.

Udbytte: Ny tankegang med redskaber

Cabi introducerer på workshoppen tankegangen bag strategisk rekruttering fra kanten og et redskab til, hvordan du kan identificere disse opgaver.

På workshoppen kommer vi også omkring udfordringerne og gevinsterne ved at  gå i dialog med virksomheder om rekruttering fra kanten af arbejdsmarkedet.

I vil desuden blive introduceret til, hvordan I kan bruge redskabet konkret i dialogen med virksomhederne.

Deltagere på tidligere afholdte workshops fremhæver særligt tankegangen i at tænke opgaver fremfor stillingsbetegnelser og anvendeligheden af det overskuelige opgaveredskab som konstruktivt og brugbart til dialogen med virksomheder.

Målgruppe

Job-, virksomheds- og erhvervskonsulenter fra alle landets jobcentre er velkommen.

Tid, pris og sted

  • Århus den 4. april 2017 kl. 9.00 - 11.00 med kaffe, te, vand og croissant
  • Pris for deltagelse kr. 1.000,-
  • Workshoppen finder sted hos Cabi på Åboulevarden 70.3, 8000 Aarhus C. Parkering findes i Magasins parkeringshus mod betaling.

Tilmeld dig her

Om underviseren

Jesper er seniorkonsulent og ekspert på udfordringerne i beskæftigelses-indsatsen. Sin store viden på området har han opbygget gennem konkrete erfaringer og opgaver i løbet af de seneste 15 år.

Om strategisk rekruttering fra kanten

Jesper har sammen med Ella Petersen, jobcenteransvarlig i Cabi, i 2016 arbejdet med strategisk rekruttering fra kanten. Dette er sket gennem research, interview, besøg og dialog med jobcentre og virksomheder samt udvikling, test og dialog om tankesættet og opgaveværktøjet.

Se mere om strategisk rekruttering fra kanten på her

 

 

 undefined