Hjælp der virker på jobbet

Hør medarbejdere og ledere fortælle, hvordan de i praksis bruger de forskellige ordninger, som kompenserer for handicap på jobbet.

Har en medarbejder et handicap og dermed problemer med at varetage alle opgaver i det daglige arbejde på grund af sygdom, medfødte handicap eller en ulykke?

Så er borgerstyret personlig assistance, personlig assistance, arbejdspladsindretning og reglen om fortrinsadgang gode muligheder for støtte, så man sagtens kan komnbinere job og handicap.

  1. Borgerstyret personlig assistance - Per Hvass
  2. Arbejdspladsindretning - Karl Peter
  3. Fortrinsadgang - Erik Vind Frost
  4. Arbejdspladsindretning - Erik vind Frost
  5. Personlig assistance - Jette Christensen
  6. Arbejdspladsindretning - Søren Gottwald

Se klip online her på siden, se flere klip eller download videoklip til din egen computer på www.vimeo.com eller bestil et gratis eksemplar af DVD'en.

 

Personlig assistance - Jette

Jette er køkkenleder. Efter en kræftsygdom er hendes ene arm blevet svag, og hun skal derfor have personlig assistance. Det betyder, at hun kan undgå de tunge opgaver i køkkenet, som hendes arm ikke kan holde til.

 

Arbejdspladsindretning - Erik

Søren er journalist på Melfar posten. Søren har fået indstalleret en trappelift på arbejdspladsen, fordi han er dårligt gående. Det betyder, at han selv kan komme op på 1. salen, hvor hans skrivebord står.