Gå til www.cabiweb.dk

Cabi Nyt - September 2016

Cabi Nyt - September 2016

Flygtninge kan blive virksomheders svar på manglende arbejdskraft

Lave ledighedstal og besvær med at tiltrække arbejdskraft får virksomheder til at se på nye veje til rekruttering. Det er fornuftigt, for med den rette indsats kan flygtninge og andre fra kanten af arbejdsmarkedet blive værdifuld arbejdskraft, mener Cabi-ekspert.

VirksomhedsnetværkCabi: Flygtninge ind i virksomhederne

VirksomhedsnetværkCabi vil gennem resten af efteråret fortsætte med at sætte fokus på integration af flygtninge i virksomhederne.

Fra Syrien til Silkeborg

Cabi har fået 3,4 mio. fra Industriens Fond til at hjælpe industrivirksomheder, som vil ansætte en flygtning. Ideen er at involvere lokale industriledere, som allerede har erfaringer med flygtninge, i at rådgive og inspirere andre i deres netværk.

Tips & tricks: Fem gode råd til at få flygtninge i beskæftigelse

Kommunerne skal finde job til flygtninge og virksomheder skal ansætte dem – men hvordan? Her er fem gode råd og redskaber til at få flygtninge i job.

Nyt forløbsprogram til aktivitetsparate flygtninge

Cabi og LG Insight har udviklet et forløbsprogram, som skal give langt mere systematik i indsatsen for at få aktivitetsparate flygtninge i job. Forløbsprogrammet er henvendt til jobcentermedarbejdere, som arbejder med flygtninge.

Flere med psykisk funktionsnedsættelse kan komme i job

Der er potentiale for, at langt flere med psykisk funktionsnedsættelse kan komme i job, hvis jobcentre og virksomheder bliver bedre til at bruge de handicapkompenserende ordninger. Det viser de første erfaringer fra Cabi-projekt.