Gå til www.cabiweb.dk

Cabi Nyt - Marts 2014

Cabi Nyt - Marts 2014

Leder: Jobcentret skal opfindes på ny

De varslede ændringer af beskæftigelsesindsatsen betyder en ny virkelighed for jobcentrene.

Koch-udvalget: Jobcentre bliver Kirsten Giftekniv

Jobcentrene skal i langt højere grad føre ledige og virksomheder sammen. Derfor bør jobcentrene udvikle en samlet virksomhedsstrategi for aktivitets- og jobparate ledige. Det mener Jesper Pedersen fra Cabi, som har nærlæst Carsten Koch-udvalgets anbefalinger.

Lejre banker langtidsledigheden blandt unge i bund

På et år er langtidsledigheden blandt unge i Lejre Kommune faldet næsten 80 procent. Stærkt politisk fokus og godt samspil med virksomhederne har været vejen frem.

Guide: Få godt styr på jeres ressourceforløb

En ny guide på Cabis hjemmeside giver dig nye redskaber til, hvordan du kan arbejde effektivt med ressourceforløb over for ledige med komplekse problemstillinger.

Temaside: Giv virksomhederne nem adgang til jobcentret

Kun ét telefonnummer til kommunen og jobcentret som rekrutteringsbureau. Vi har samlet en temaside med små tricks til, hvordan du som medarbejder i jobcentret kan få et bedre samarbejde med virksomhederne.

Socialøkonomiske virksomheder er en gevinst for jobcentret

Jobcentre og socialøkonomiske virksomheder kan drage nytte af hinanden, hvis de får etableret et godt samarbejde. Unikt kendskab til særlige målgrupper gør socialøkonomiske virksomheder attraktive for jobcentret.

Cabi og Arriva i parløb om god trivsel

Du kan nu møde Cabi i Arrivas busser og tog som led i en ny kampagne, hvor Cabi og Arriva sætter fokus på, hvordan sygefravær kan forebygges gennem god dialog og trivselstiltag på arbejdspladsen.

Novelle: Det frygtelige håb

Cabi har allieret sig med forfatter Iben Krogsdal om en novellesamling, som går helt tæt på, hvordan det opleves at være udsat og på kanten af arbejdsmarkedet.