Gå til www.cabiweb.dk

Cabi Nyt - Juni 2016

Ny mulighed for opkvalificering af flygtninge i virksomheder

En ny lov om praksisrelateret uddannelse for flygtninge på virksomheder blev vedtaget i Folketinget i fredags den 3. juni. Loven giver nye muligheder til virksomheder, der vil imødegå en kommende mangel på arbejdskraft ved at ansætte og opkvalificere flygtninge.

Skab udvikling i fleksjob

Over halvdelen af alle fleksjob oprettet efter fleksjobreformen er på under ti timer om ugen, men med de rette redskaber kan arbejdstid og opgaver blive udviklet. Cabi har åbnet en temaside, med gode råd og eksempler på udvikling i fleksjob.

Tips & tricks: Fem gode råd til at skabe udvikling i fleksjob

Alle medarbejdere har brug for at udvikle sig i jobbet. Det gælder også for ansatte i fleksjob. Vi giver her fem gode råd til at skabe udvikling i fleksjob.

Hjørring investerer 125 millioner i tværfagligt samarbejde

Flere fra kanten af arbejdsmarkedet skal komme i job gennem bedre tværfagligt samarbejde på tværs af forvaltninger. Det er tankegangen bag en omfattende investeringsstrategi i Hjørring Kommune.

Styrk samarbejdet med socialøkonomiske virksomheder

Borgere på kanten af arbejdsmarkedet kan komme i job, hvis kommunernes beskæftigelsesafdelinger samarbejder systematisk med socialøkonomiske virksomheder. Cabi har åbnet en temaside med inspiration til, hvordan samarbejdet kan udvides.