Gå til www.cabiweb.dk

Cabi Nyt - December 2016

Cabi Nyt - December 2016

Danske virksomheder tager stort socialt ansvar

Antallet af virksomheder med ansatte i støttet beskæftigelse er steget støt siden 1998, og samtidig udvikles der hele tiden ny måder at være socialt ansvarlig på. Der er dog plads til, at endnu flere virksomheder tager et socialt ansvar, mener ekspert.

Flygtninge og unge med udfordringer finder plads i byggeriet

ANKER HANSEN & CO. og Hustømrerne er to entreprenørvirksomheder, der tager et socialt ansvar. Her får flygtninge og unge, som har trådt ved siden af, en chance for at vise hvad de kan.

Tips & tricks: Kom i gang med socialt ansvar

Din virksomhed vil gerne tage et socialt ansvar – men hvordan? Her får du fem tips til, hvordan virksomheder kommer i gang med at tage et socialt ansvar.

Jobcentre rykker tættere på virksomhederne

Landets jobcentre samarbejder tættere og med flere virksomheder om at få ledige i job end de gjorde tidligere. Det viser en undersøgelse fra KL.

Kommuners investeringer i ledige fra kanten er god forretning

Det er godt for økonomien i kommunerne at investere langsigtet i beskæftigelsesindsatsen for at få ledige fra kanten af arbejdsmarkedet i job. I Aarhus er 300 fx kommet i beskæftigelse gennem en målrettet investering i fleksjob.

Frivillige hjælper integration på vej

Niels Karsten Thouhauge coacher flygtninge så de bliver klar til at gå til jobsamtale. Han er bare én blandt mange danskere, som arbejder frivilligt med at integrere flygtninge, og det er en stor hjælp.