Integration: Arbejdskraft til industrien

21. september 2017 kl. 15:00

Kom til arrangementet ’Arbejdskraft til Industrien’ i Hadsten og mød bl.a. entertaineren Ellie Jokar kendt fra #DR. Ellie Jokar er fra Iran og er bl.a. kendt fra programmerne "Det Slører Stadig - DR2" og "Hvem f...er Ellie", og hun er ikke bange for at sige sin mening om danskere og muslimer.

Task Force til Industrien Favrskov inviterer til en hyggelig og inspirerende eftermiddag i integrationens tegn.

”Det er spild af ressourcer og ikke mindst liv at placere nødstedte flygtninge på overførselsindkomster her i landet, når langt de fleste kommer med evnerne og lysten til at arbejde i behold.”

- Lars Bach Jensen, direktør, Uni Pur

Mangler din virksomhed arbejdskraft?

Vil du høre mere om muligheder og redskaber til at få succes med at ansætte nydanskere og få god og loyal arbejdskraft? Så kom og mød virksomhedsledere, som allerede har erfaring med at ansætte nydanskere. Og få gode råd med hjem til selv at komme i gang.

Tager du et menneske, der er flygtet til Danmark ind i din virksomhed, giver du mulighed for, at en hel familie får et nyt fundament i livet eller til, at et ungt menneske får en ny start på en lysere tilværelse.

undefined

Program for eftermiddagen

15.00 Velkomst ved Erling Kvist Andersen, formand for Arbejdsmarkedsudvalget og Ea Nielsen fra Cabi og integrationsprojektet Task Force til Industrien - Favrskov.
15.10 Kulturmøder og inspiration til integration på arbejdspladsen ved Nadia El-Gendi, integrationskonsulent i Cabi.
15.40 Paneldebat: Hvorfor ansætte flygtninge – og hvordan? Hør repræsentanter fra Expedit, Uni Pur, LO Aarhus og Farvskov Kommune
16.10 Pause med lidt at spise og musik ved trioen Kwella, Friis og Bisgaard
16.40 Mulighed for at netværke med virksomhedsledere, jobcenterrepræsentanter og Task Force medlemmer
17.00 Hvordan bliver man integreret i Danmark? Entertainer Ellie Jokar, kendt fra DRs ’Det slører stadig’ og ’Den lyserøde taxa’
17.50-18.00 Afrunding

Praktisk info 

Se dagens program

Tilmeld dig arrangementet - marker 'Cabi' under, hvem der har inviteret dig.