Sårbarhed med på arbejde

15. september 2017 kl. 11:00

Hvordan giver virksomhedernes samfundsværdi? Det er et af temaerne på folkefestivalen Rethink Activism. Kom bl.a. til Cabis workshop fredag d. 15/9 kl. 11 om at tage sårbarheden med på arbejde OBS: Mødet finder sted på Kalkværksvej i en bygning, der hedder Bylageret og et lokale, der hedder Rådhuset.

Sårbarhed med på arbejde

Oplæg og dialog fredag den 11. september kl. 11.00

Cabi oplever flere og flere virksomheder, som tænker inklusion ind i deres forretningsstrategi og styrker deres positionering på markedet, fordi de har fokus på de menneskelige ressourcer.

En ny undersøgelse viser, at ansatte i høj grad prioriterer inklusion på arbejdspladsen. Således kan over 70 procent af de adspurgte finde på at forlade deres job til fordel for et, der har flere inkluderende aspekter. Se mere om oplæg om Sårbarhed med på arbejde

Rummelig virksomhedskultur giver fordele

Samtidig kan virksomheder ikke længere få den arbejdskraft de efterspørger og bliver derfor tvunget til at tænke alternativt og give plads til medarbejdere, der af forskellige årsager ikke kan varetage en traditionel stilling. Det kræver en mere rummelig kultur, som på den lange bane giver flere fordele, bl.a. loyale medarbejdere og en kultur, som kunder kan lide at være en del af.
 
På dette arrangement vil Cabi spørge deltagerne om udfordringer og muligheder, og udfordre tesen om, at rummelige virksomheder er vinderne på fremtidens arbejdsmarked.

Udbytte for virksomheder

Nye ideer til, hvordan vi kan udvikle rummelige virksomheder, og hvordan sårbarhed kan give en gevinst frem for at være en ulempe for virksomheden.

OBS: Mødet finder sted på Kalkværksvej på Aarhus Havn i en bygning, der hedder Bylageret og et lokale, der hedder Rådhuset.

Find overblik over RethinkActivism for virksomheder