#LederLounge 3

29. september 2017 kl. 08:00
Aarhus

Gå ikke glip af dette #LederLounge-arrangement, hvor VirksomhedsnetværkCabi, Djøf, Aarhus BSS og Aarhus Charter for Mangfoldighed præsenterer de konkrete beviser på brandingværdien af mangfoldighed.

Vi sætter fakta på spidsen og kommer på arrangementet med konkrete øvelser, der kan få dig og din virksomhed til at gøre forskelle til forretning!

Det er bevist af flere omgange at mangfoldige virksomheder får:

• de bedste medarbejdere

• en sund ledelseskultur

• produkter der sælger

 
Denne gang ser vi bl.a. nærmere på, hvordan man skaber en multikulturel Gazellevirksomhed med et stærkt brand, og hvordan krav om social ansvarlighed fra kunderne afspejler sig helt kontant.

Du vil opleve følgende oplægsholdere:

Betina Rennison, docent, ph.d., centerleder for VIA Ledelse & Organisationsudvikling

Er docent i ledelse, forfatter og foredragsholder. Hendes særlige forskningsinteresse kan indrammes ved fire M`er: Management, Magt, Mangfoldighed og Mening. Hun er medlem af Editorial Board for Journal of Leadership and Management og har blandt andet skrevet bogen "Knæk kønnets koder - kvinder i ledelse". Udover sin ansættelse på VIA er Betina Rennison tilknyttet Aalborg Universitet som underviser og censor.

Duc Huy Nguyen, adm. direktør, Jobs Partner A/S

Er administrerende direktør i Jobs Partner A/S, som han grundlagde i 2008. Siden er det gået stærkt. Successen med at integrere mennesker med anden etnisk baggrund er blevet til en gazelle-virksomhed med afdelinger i hele landet. Med til historien hører Ducs egen fortælling, der starter, da han ankom som bådflygtning til Danmark i 1986. Hans vision blev at skabe en vækstvirksomhed, så han kunne give noget tilbage til det samfund, som tog godt imod ham.

Mona Juul, adm. direktør, Envision Reklamebureau A/S

Er administrerende direktør i Envision Reklamebureau A/S. Bureauet nøjes ikke med at lave traditionel markedsføring, men samler også den viden og de tendenser, der opfanges undervejs. Hør, hvordan hun oplever, at kravet om mangfoldighed afspejler sig helt kontant, hvad enten der skal sælges is, energi eller elektronik.

Praktik

Tid: Fredag den 29. september 2017 kl. 8.00-11.00. Bemærk at der er indtjekning og morgenmad fra kl. 7.30-8.00

Sted: Aarhus BSS, bygning 2610 (S), Øvre Multirum, Fuglesangs Allé 4, 8210 Aarhus V

Deltagelse:
#LederLounge arrangementer er forbeholdt private og offentlige ledere og interne HR-konsulenter. Det er gratis at deltage.

Læs mere om arrangementet her

Tilmeld dig via dette link

Tilmeldingsfrist: Fredag den 22. september 2017

Parkering: Nemmest via indkørsel til bygning 2610 fra Vestre Ringgade. Gratis parkering i kælderen under bygning 2610 (S), samt foran bygningen, se oversigtskort. Bruger du GPS, så kør efter koordinaterne 56°09'46.0"N 10°11'00.1"E