Fra FN's Verdensmål til bundlinjen i dit firma - Årskonference 2018

1. oktober 2018 kl. 12:00
Fredericia

Verdensmålene blev i 2015 vedtaget af FN med opbakning fra alle verdenslande. Der er 17 Verdensmål, som handler om at løse mange af klodens største problemer inden 2030. For en virksomhed er der sund fornuft i verdensmålene: De giver værdi for forretningen og mening for medarbejdere og kunder.

Vær med på Cabis Årskonference den 1. oktober i Fredericia. Deltagelse er gratis. Hør bl.a. oplæg med beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen.  

Mød virksomheder som arbejder med målene i deres forretning, og få tips til hvordan I konkret kan skabe værdi gennem bidrag til FN’s Verdensmål.
Din virksomhed kan – uanset størrelse og branche – med fordel bidrage til et samfundsansvarligt arbejdsmarked. En indsats som samtidig styrker din virksomheds rekrutteringsgrundlag og forretning.

Lær af andre virksomheder

På konferencen vil du høre danske virksomheder fortælle om, hvordan Verdensmål 8 indgår i deres sociale engagement og styrker deres position på markedet.

Kom og hør bl.a.:

  • Beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen
  • Sara Krüger, direktør i Global Compact Network Denmark
  • Pernille Kiær, udviklingschef i DFD – De Forenede Dampvaskerier
  • Lene Hjorth, afdelingsdirektør, Koncern CSR i Jyske Bank

CSR People Prize 2018

På årskonferencen fejrer vi, at det er 20 år siden CSR People Prize blev uddelt første gang. Vær med når H.K.H. Prins Joachim overrækker tre ærespriser til virksomheder, som arbejder med socialt ansvar.

Om FNs Verdensmål 8

FN’s 17 Verdensmål vinder indpas i Danmark og resten af verden. Konferencen sætter særligt fokus på Verdensmål 8, som drejer sig om anstændige jobs til alle og økonomisk vækst.
FN formulerer Verdensmål 8 således: Fremme vedvarende, inkluderende og bæredygtig økonomisk vækst, fuld og produktiv beskæftigelse og anstændigt arbejde for alle. Du kan læse mere om Verdensmålene her.

Arrangementet henvender sig til virksomheder, herunder særligt ejere, ledere, økonomi- og personaleansvarlige i små og mellemstore virksomheder.

Tid: 1. oktober 2018 kl. 12.00-17.00

Sted: Trinity Hotel & Konference Center, Gl. Færgevej 30, 7000 Fredericia

Pris: Det er gratis at deltage. Maks 2 deltagere pr. virksomhed

Læs mere om konferencen, se programmet og tilmeld dig her

Tilmeldingsfrist: 23. september 2018