Robusthed er en fælles sag

25. april 2018 kl. 13:00
Roskilde

Din virksomhed kan forebygge sygefravær og stress med en robust organisation. Du kan som leder arbejde med den fælles robusthed. Vær med i Roskilde og få viden, tips og en praktisk model til arbejdet.

En robust organisation har en god tilpasningsevne i en omskiftelig verden. Den er dygtig til at forebygge stress og mistrivsel, og den håndterer kriser uden store omkostninger for medarbejdere og virksomhed. Som leder kan du gøre meget for at styrke organisationens og medarbejdernes robusthed.

Arbejdstempoet og forandringshastigheden er høj på de danske arbejdspladser. Hvis virksomheden ikke er godt nok gearet til at håndtere dette, kan det have store omkostninger både for virksomheden og for medarbejderne i form af stress, sygefravær og nedsat effektivitet.

VirksomhedsnetværkCabi sætter fokus på, hvordan du som leder kan styrke organisationens og medarbejdernes robusthed. Det handler ikke om at medarbejderne skal kunne udholde alt, men om at sikre at organisationens struktur, kultur og ledelse fremmer resiliens og passer godt på medarbejderne.

Tid: 25. april 2018 kl. 13.00-15.45

Sted: Byens Hus, lokale "Biblioteket", Stændertorvet 1, 1. sal, 4000 Roskilde

Pris: Det er gratis at deltage

Læs mere om arrangementet her

Tilmeld dig via dette link 

Tilmeldingsfrist: 19. april 2018