Alternative veje til rekruttering

8. april 2016 kl. 08:15
København

Dansk Erhverv og VirksomhedsnetværkCabi inviterer til debatmøde om rekruttering af udsatte borgere.

Problemer med at skaffe kvalificeret arbejdskraft i nogle brancher gør det nødvendigt at finde alternative veje til rekruttering og indslusning. Dette kan du komme til  VIP-arrangement i Børssalen og høre mere om.

Politikerne har de seneste år implementeret en række reformer, som skal få flere ind på arbejdsmarkedet og give bedre service til virksomhederne.

Udfordringen er nu, hvordan jobcentre sikrer, at virksomheder bliver serviceret i det tempo og med den forretningsforståelse, der er nødvendig for at nå i mål.

Dansk Erhverv og VirksomhedsnetværksCabi sætter med VIP-arrangementet fokus på, hvordan de danske virksomheder kan undgå at mangle hænder gennem et øget samarbejde med jobcentrene.

Som virksomhed kan man få viden og inspiration til, hvordan man kan bruge jobcentre på tværs af kommunegrænser – uanset branche og størrelse – til at få minimeret flaskehalsene.

Arrangementet vil blandt andet indeholde følgende oplæg:

  • Hvad virker i beskæftigelsesindsatsen? v/ Torben Tranæs, forskningsdirektør i SFI.
  • Er der behov for nye reformer for at få flere fra kanten af arbejdsmarkedet i job? v/ beskæftigelsesminister Jørn Neergaard Larsen.
  • Jobcentre som katalysator – flere i job v/ KL.

Deltagere:

  • Arrangementet henvender sig til virksomheder.

Pris:

  • Det er gratis at deltage.

Arrangementet afholdes i:

  • København den 8. april (tilmeldingsfrist den 1. april).

Læs om arrangementet og tilmelding.