Veteraner i job - fra brændpunkt til beskæftigelse

En veteran er en soldat, der har været udsendt, og Danmark har de seneste årtier sendt mere end 30.000 soldater ud til krigs- og brændområder. En del veteraner har været udsendt flere gange og har måske været væk fra Danmark og det civile arbejdsliv i mere end ti år. For at få et civilt arbejde har mange veteraner brug for at skabe et nyt netværk til virksomheder.

”Veteraner i job – fra brændpunkt til beskæftigelse” er et landsdækkende projekt med indsatser, der skal dække de ledige veteraners behov for at få etableret kontakt til virksomheder og få ”oversat” deres militære kompetencer til kompetencer, der matcher civile jobs.  Formålet er at øge mulighederne for at sikre beskæftigelse for målgruppen af ledige veteraner.

Projektets aktiviteter og indsatser

Omdrejningspunkt er centrale indsatser målrettet ledige veteraner, virksomheder, veteranforeninger og andre professionelle, der samarbejder med veteraner:

  • 11 Virksomhedsnetværk i hele landet, så veteraner og virksomheder lettere finder hinanden
  • Nyhedsbrev 3-4 gange årligt
  • CV- & Karriereværktøjer, hvor veterankompetencer oversættes til ansøgningsværktøjer

Fra ultimo 2017 vil du kunne finde mere indhold på denne side.

Tilmeld dig nyhedsbrev

Hvis du ønsker at modtage nyhedsbrev om veteraner i job, de lokale virksomhedsnetværk, værktøjer og erfaringer, så send mail til man@cabiweb.dk.

Vil din virksomhed og organisation være med?

Cabi henvender sig til virksomheder, brancheorganisationer og veteranforeninger, der vil være med i virksomhedsnetværkene. Har I som virksomhed eller brancheorganisation interesse, så kontakt os vedrørende:

  • Nordjylland, Midtjylland, Sydjylland og Fyn: Jacob Thorn på mail jat@cabiweb.dk  og 2089 8767
  • Sjælland, København, Bornholm: Ida Christoffersen på mail ida@cabiweb.dk og 4114 4318 

undefined

Kontakt os gerne og hør mere!

Vedrørende hjemmeside: Marianne Nilsson på mail man@cabiweb.dk og 4113 7281.

Vedrørende CV- og Karriereværktøjer samt landsdækkende henvendelser: Signe Bloch-Krarup på mail sb@cabiweb.dk og 2494 7199